Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utveckla din kompetens

Sahlgrenska akademin erbjuder organisationer och företag kompetensutveckling och vidareutbildning inom medicin, odontologi och vårdvetenskap.

Med uppdragsutbildning menas sådan utbildning som universitetet genomför på uppdrag av en arbetsgivare för personalen. Kommuner, myndigheter, företag och andra organisationer kan köpa och skriva avtal för utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i form av kurser, seminarier och föreläsningsserier.

Uppdragsutbildning ger högskolepoäng

Alla som deltar i uppdragsutbildning har rätt att få kursbevis och högskolepoäng. Det är alltid uppdragsgivaren som utser deltagarna i en uppdragsutbildning.

Sahlgrenska akademins uppdragsutbildningar håller samma höga kvalitet som den ordinarie utbildningen och kan skräddarsys efter kundens önskemål.

Observera att privatpersoner eller enskilda firmor inte kan köpa uppdragsutbildning

Är du intresserad av uppdragsutbildning? Kontakta respektive institution för information.

 

Länk till aktuell författning, SFS 2002:760, om uppdragsutbildning.

Pedagogisk fortbildning

Enheten för pedagogisk utveckling och interaktivt lärande vid Göteborgs universitet erbjuder pedagogiska fortbildningsprogram.

Sidansvarig: Anette Nilsson|Sidan uppdaterades: 2016-06-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?