Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Byggnationer på Medicinareberget

Frågelåda

Har du frågor om byggplaner och -projekt?

Sahlgrenska akademins kommunikationsavdelning ser till att frågorna hanteras på rätt ställe och att du som ställer frågan får svar. Frågor och svar av intresse för många kommer att läggas upp anonymt här på informationssidan.

Varför bygger vi?

Vi står inför en spännande period på Sahlgrenska akademin och planerna tar allt fastare form. Målet är att samla livsvetenskaperna inom universitetet och ge oss bättre förutsättningar att växa och utvecklas.

Flera olika byggprojekt kommer att påverka framför allt Medicinarberget. Några är universitetets egna, andra är samverkansprojekt med bland andra Sahlgrenska sjukhuset.

Det skall vara bra att jobba, studera och vistas på Medicinarberget!

Information på den här sidan

Snart kommer en ny uppdatering om byggprojektet (180329).

Det här är en samlingssidan med information om alla de byggprojekt som påverkar oss inom Sahlgrenska akademin.

Sidan kommer vara en knutpunkt med information om de olika projekten. Vi kommer att fylla på mer information efter hand. Håll utkik!

IGÅR-IDAG-IMORGON - Vad händer, varför och hur påverkar det mig?

Sahlgrenska akademins arbetsgrupper för den
framtida utvecklingen på och kring Medicinareberget

Kontakta gärna oss på Sahlgrenska akademins kommunikationsavdelning med frågor och förslag, så ser vi till att de kommer rätt.

Naturvetenskap Life

Sahlgrenska Life

En omvärldsanalys: I början av oktober ska förstudien för projektet Sahlgrenska Life presenteras, men redan nu kan du ta del av den omvärldsanalysen för Sahlgrenska Life.

Förstudien för Sahlgrenska Life är klar: I Akademiliv kan du läsa mer och ta del av ytterligare dokument i förstudien (171121)

Stor samsyn om Sahlgrenska Life över Per Dubbsgatan: I Akademiliv Förstudien för Sahlgrenska Life är inspirerande, det tycker både sjukhusdirektör Ann-Marie Wennberg och tf dekan Eric Hanse (171201)

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2018-03-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?