Toppresultat för Sahlgrenska akademin på forskning.se

Nyhet: 2018-11-08

Sahlgrenska akademins nyhet om att vissa antioxidanter kan påskynda spridning av malignt melanom har tagit en topplacering för oktober månad på den nationella forskningsportalen forskning.se.

Med 3 492 sidvisningar placerar sig nyheten som nummer två av totalt 115 artiklar under perioden. Antalet visningar på portalens Facebooksida var 3 690. I ett nyhetsbrev uppger forskning.se att plattformen generellt vinner mark med ökat antal sidvisningar per månad.

Forskning.se publicerar aktuella nyheter om forskningsresultat, innovationer och satsningar direkt från landets lärosäten och forskningsinstitut.

Redaktionen, som är en del av Vetenskapsrådets kommunikationsavdelning, tar också fram egna artiklar inom olika ämnesområden. Uppdraget är att se till att resultaten från svensk forskning når ut brett i samhället.

Bakom forskning.se står en majoritet av landets universitet och högskolor, inklusive Göteborgs universitet, samt Formas, Forte, KK-stiftelsen, Naturvårdsverket, Riksbankens Jubileumsfond, Vetenskapsrådet och Vinnova.

Källa: forskning.se
Läs artikeln på forskning.se om antioxidanter
Läs nyheten på sahlgrenska.gu.se