Theresa Westgård - Comprehending the Comprehensive Geriatric Assessment. Feasibility, outcomes and experiences of frail older people

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för hälsa och rehabilitering

Opponent: Professor Emerita Margareta Lilja, institutionen för hälsovetenskap, Luleå tekniska universitet, Luleå.

Betygsnämnd: Professor Mari Lundberg (ordf.), professor Christian Munthe och docent Elisabeth Rydwik.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen: https://gu-se.zoom.us/j/63057628333?pwd=Q2RjQXMrMnlRZkwxYXFWUzd5U2gwdz09

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via e-post till ordföranden för disputationen, och märks "Theresas disputation" i ämnesraden:
Professor Ulla Svantesson
ulla.svantesson@gu.se

Datum: 2020-08-28

Kategorier: Forskning, Medicin

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via Zoom

Kontaktperson: Maria Björkevik

Sidansvarig: Elin Lindström Claessen|Sidan uppdaterades: 2018-08-08