Ida Lindman - Femoroacetabular Impingement syndrome - Outcomes of Arthroscopic Hip Surgery

Halvtidsseminarium

Halvtidsseminarium vid avdelningen för ortopedi, institutionen för kliniska vetenskaper, Sahlgrenska akademin

Med tanke på rådande situation med Covid-19 kommer åtgärder att vidtas enligt rekommendationer ifrån universitetet. I nuläget planeras seminariet att genomföras om inte restriktioner ökas ytterligare.

Vi kommer att begränsa antalet deltagare och varje deltagare kommer att hålla minst 1 m avstånd samt sitta på varannan rad.

Vid förkylningssymptom hos ledamot i bedömningsgruppen kan denna deltaga via länk via zoom. Mer info kommer.

Huvudhandledare: Mikael Sansone
Bitr. handledare: Jón Karlsson och Eric Hamrin Senorski