Antibacterial strategies for prevention and treatment of peri-implantitis

Seminarium

Welcome to the next seminar within our seminar series on Biomaterials and Regenerative Medicine at the Department of Biomaterials, Sahlgrenska Academy at University of Gothenburg.

Föreläsare: Dr. Hanna Tiainen Department of Biomaterials, University of Oslo, Norway Hanna Tiainen is an associate professor at the Department of Biomaterials at University of Oslo working at the intersection of materials science, chemistry and biology. Her current research focuses on designing multifunctional bone-interfacing materials and surfaces for targeted cell-material interactions and biofilm prevention and developing bioactive materials intended for hard tissue regeneration in application, where natural tissue regeneration may be hampered due to underlying chronic inflammatory diseases such as peri-implantitis.

Datum: 2019-11-14

Kategorier: Forskning