Reza Motalleb - In vivo responses of neural progenitor cells to extracellular matrix signalling under pathological conditions

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap

Opponent: Biträdande professor Francis Szele, Department of Physiology, Anatomy and Genetics, University of Oxford, Oxford, Storbritannien.

Betygsnämnd: docent Ann Brinkmalm Westman (ordf.), professor Jens Schouenborg och professor Anders Lehmann.

Disputationen hålls på engelska.

Datum: 2019-06-12

Kategorier: Medicin, Forskning

Plats: Medicinareberget, Medicinaregatan 1-11
Hörsal 2403 Gösta Sandels, Medicinaregatan 9.

Kontaktperson: Maria Björkevik

Sidansvarig: Elin Lindström Claessen|Sidan uppdaterades: 2018-08-08