Judith Mukamurigo - Quality of intrapartum care in Rwanda. Management and women's experiences

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

Opponent:
Docent Margareta Larsson, institutionen för kvinnors och barns hälsa, Uppsala universitet.

Betygsnämnd:
Docent Ingela Henoch, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Professor Ulf Högberg, institutionen för kvinnors och barns hälsa, Uppsala universitet.

Professor Anette Agardh, institutionen för kliniska vetenskaper, Lunds universitet.

Ordförande disputationsakten:
Docent Kristina Rosengren, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2019-06-10

Kategorier: Vårdvetenskap