Katarina Patriksson - Säg till om du önskar tolk - Kommunikation i neonatalvård mellan föräldrar och vårdpersonal när språkbarriärer föreligger

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

Opponent:
Docent Pernilla Pergert, avdelningen för barnonkologi, institutionen för kvinnors och barns hälsa, Karolinska institutet.

Betygsnämnd:
Docent Karin Ahlberg, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet

Professor Katarina Hjelm, institutionen för folkhälso-och vårdvetenskap, Uppsala universitet

Docent Anders Elfvin, institutionen för kliniska vetenskaper, Göteborgs universitet.

Ordförande disputationsakten:
Docent Eva Lidén, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2019-06-05

Kategorier: Vårdvetenskap