Susanna Höglund Arveklev - Drama and learning in nursing education - a study in first and second cycle

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet

Opponent:
Professor emerita Anna-Lena Østern, Department of Teacher Education, NTNU, Trondheim, Norge.

Betygsnämnd:
Docent Helle Wijk, Institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Professor Eva Österlind,
Institutionen för de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik, Stockholms universitet.

Docent Maria Skyvell Nilsson, avdelningen för omvårdnad, Högskolan Väst.

Ordförande för disputationsakten:
Docent Kristina Rosengren, Institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-12-15

Kategorier: Vårdvetenskap