Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen med kursförslag

I egenskap av kursledare kan du lämna förslag till kurser på forskarnivå. Kontakta institutionens representant i forskarutbildningskommittén (FUK) för en diskussion om hur din kurs kan passa in i kursutbudet vid institutionen, se kontaktinformation i vänstermenyn. Kursutbudet fastställs efter beredning i FUK av rådet för utbildning på forskarnivå (FUR).

Kursförslag för höstterminen 2018

Forskarutbildningskommittén önskar få in förslag på  kurser på forskarnivå för höstterminen 2018. För att underlätta doktoranders deltagande i kurser efterfrågas kortare kurser. Om kursen behöver vara längre, kan den i stället delas in i flera delkurser.

Efter diskussion med institutionens FUK-representant lägger du in kursförslaget i kursdatabasen, se anvisningar i vänstermenyn. 

Se planerade kurstider för den obligatoriska introduktionskursen för att om möjligt undvika kolliderande kurser för nyantagna doktorander. Tänk också på att det kan vara svårt att hitta ändamålsenliga lokaler de första veckorna på terminerna (v 4-5 och v 36-37) då grundutbildningen har terminsstart, stäm gärna av med lokalbokare på institutionen.

Förslag till kurser på forskarnivå som planeras att ges under höstterminen 2018 lämnas senast den 20 november 2017.

Kursdatabas

Till inloggning i kursdatabasen

I vänstermenyn hittar du viktig information om kursdatabasen och hur du skriver en kursplan.

Sidansvarig: Lena Eriksson Tanemar|Sidan uppdaterades: 2017-08-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?