Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Uppföljning

Utöver de ”vanliga” samtal du har med din/dina handledare rörande din forskning ska ni även med jämna mellanrum träffas för uppföljningssamtal. Uppföljningen, som ska ske minst en gång om året, har formen av ett strukturerat samtal om hur ditt projekt och hur du som doktorand har utvecklats under året.

Frågor att diskutera under utvecklingssamtalet

Uppföljningssamtalet ska vara tillräckligt detaljerat så att progression och fördjupning kan följas.

  • Håller tidplanen?
  • Behövs fler kurser?
  • Behöver projektet tillgång till annan kompetens?
  • Hur ser din karriärplan ut?

I samband med uppföljningssamtalet ska även inrapporterade uppgifter i Ladok kontrolleras. Den individuella studieplanen ska följas upp och revideras vid behov.

Praktisk information om uppföljningssamtalet

Vid uppföljningen deltar doktorand, handledare och om möjligt även biträdande handledare och mentor.

För dig som antagits med elektronisk individuell studieplan sker uppföljning direkt i ISP-systemet och för dig som har individuell studieplan i pappersform sker uppföljning som tidigare med pappersblankett.

Har du en individuell studieplan i pappersform är det lämpligt att du tar med dig en kopia av din individuella studieplan, ett utdrag ur Ladok så att ni kan kontrollera vilka uppgifter som finns där samt blanketten för uppföljning.

Ladok på webb för registerutdrag når du via Medarbetarportalen och Min profil (huvudet högst upp i Portalen).

Uppföljningen dokumenteras på blanketten gemensamt av dig och din handledare och båda skriver därefter under. Blanketten i original ska skickas till institutionens studierektor efter avslutat samtal.

Checklista medarbetarsamtal

Pappersblanketter

Till inloggning i ISP-systemet

Loggbok

En loggbok skall ge möjlighet till vetenskaplig spårbarhet.

Varje forskargrupp/institution avgör vilken information som måste antecknas för att en komplett vetenskaplig spårbarhet skall bli möjlig.

I rutindokumentet hittar du mer information om hur loggboken kan utformas.

Sidansvarig: Tanja Johansson|Sidan uppdaterades: 2015-03-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?