Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Certificate of International Merits

Certificate of International Merits (CIM) är ett sätt för dig som student vid Sahlgrenska akademin att synliggöra dina internationella aktiviteter på flera olika sätt. Genom aktiviteten CIM kan du som student samla flera olika meriter under din studietid både hemma och utomlands samt få möjligheten till att erhålla ett certifikat.

CIM utarbetades av Medicinska fakulteten vid Lunds universitet och lanserades 2014.

CIM bygger på att studenter rapporterar alla sina internationella aktiviteter, både på hemmaplan och utomlands, i en digital meritportfölj på GUL under sina studier. Alla utbildningar har olika förutsättningar och struktur vilket gör att CIM kommer bli anpassat efter programmets/utbildningens egna önskemål och internationella aktiviteter.

Fakta CIM – meritportfölj

  • Du väljer minst 3 olika aktiviteter under minst ett år (både på hemmaplan och utomlands) som utbildningsprogrammet definierat eller som godkänts på förhand.
  • Du skriver en reflekterande text per genomförd aktivitet och en slutrapport. Din slutrapprort bedöms av ditt programs internationaliseringsansvarige lärare.
  • Du presenterar dina erfarenheter under en festlig tillställning
     
  • Du erhåller certifikatet.

 

Välkommen till CIM!

Sidansvarig: Rebecca Törnqvist|Sidan uppdaterades: 2017-07-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?