Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Stipendier och bidrag

Från 2016 hanteras inte längre de Adlerbertska stipendierna (stipendiestiftelsen, studentbostadsstiftelsen eller hospitiefonden) vid Sahlgrenska akademin

För mer information om Adlerbertska stipendierna se Göteborgs universitets centrala webbplats.

Stiftelsen Rosa och Hildegard Svanströms donationsfond

Nu går det att söka medel ur Stiftelsen Rosa och Hildegard Svanströms donationsfond för läsåret 2017/2018. Behörig att söka är du som är antagen till läkarprogrammet och under läsåret har för avsikt att studera på heltid terminerna 9, 10 eller 11. Man kan erhålla detta stipendium endast en gång. Sista ansökningsdag är den 30/6. För regler och handläggningsrutin, se dekanusbeslut.

Anmälan till Stiftelsen Rosa och Hildegard Svanströms donationsfond

  = Obligatoriska fält

Svanströms donationsfond kan bara sökas av studerande på läkarprogrammet, som under läsåret HT-17/VT-18 studerar på någon av terminerna 9, 10 eller 11 och som är svenskfödda (enligt fondändamålet). Födelseort ska anges vid ansökan.

Sista ansökningsdag: 30 juni 2017

Sökande rangordnas utifrån antal högskolepoäng inom läkarprogrammet. Vid lika antal högskolepoäng ses till lägst antal tentamenstillfällen.OBS! Ange din studentmejl "xxx@student.gu.se"
* Terminer kvar


  = Obligatoriska fält

Stipendier

Information om fler stipendier och bidrag finns på Göteborgs universitets centrala sidor

Stipendier vid Göteborgs universitet

 


Kontaktinformation

Christer Ek

Telefon:
031-786 3074

Sidansvarig: Anette Nilsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?