Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om något händer

Om något oförutsätt händer

I akuta sitationer ring alltid 112, SOS Alarm

Telefonnummer och andra resurser vid olyckor och krissituationer

Säkerhetsgruppen

Säkerhetsgruppen ansvarar för larm- och passerkortssystem samt kontakt med bevakningsbolag. De ska kontaktas på kontorstid i händelse av inbrott, skadegörelse eller stöld. Utanför kontorstid kontaktas SOS Alarmering.

031 786 3580 (kontorstid 9-16)
031 703 1755 (kvällar och helger, SOS Alarmering)
incident@sahlgrenska.gu.se

Stödgruppen

Stödgruppen ger hjälp och stöd till anställda, doktorander och studenter i samband med tillfälliga problem och svårigheter i det vardagliga arbetet.

Gruppens uppdrag är att vara ett stöd då man känner sig kränkt, förbisedd eller ignorerad. Det kan handla om konflikter, mobbning, språkförbistring eller andra situationer där en eller flera personer behöver hjälp för att kunna hantera eller lösa ett problem. Du har rätt att vara anonym. Det innebär att du inte behöver tala om vad du heter eller var du arbetar. Innan du ringer kan det vara bra om du tänker igenom hur du vill formulera ditt problem och vad det är för hjälp du behöver.

031 786 3120 (kontorstid 9-16)
Läs mer om stödgruppens verksamhet

Sidansvarig: Anette Nilsson|Sidan uppdaterades: 2014-12-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://sahlgrenska.gu.se/utbildning/om-nagot-hander/
Utskriftsdatum: 2017-11-20