Sara Wallström - Health in connection with takotsubo syndrome - Experiences, symptoms and utilization of health care

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för vårdvetenskap och hälsa.

Opponent: Professor Gunilla Strandberg, institutionen för omvårdnad, Umeå universitet.

Betygsnämnd:
Docent Åsa Axelsson, ordförande betygsnämnden, institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Docent Thomas Gilljam,institutionen för medicin,Göteborgs universitet.

Docent Pia Alsén,institutionen för hälsovetenskap, Högskolan i Väst.

Ordförande för disputationsakten: Professor Ingela Lundgren, Institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-01-13

Kategorier: Vårdvetenskap