KLIMATET - lunchseminarieserie: Hur kan vi konsumera hållbart?

Seminarium

Den femte föreläsningen i seminarieserien KLIMATET, som presenteras av Miljörådet i samarbete med Sahlgrenska Academy Students for Sustainability (SASS), Nätverket för integrering av hållbar utveckling i utbildning, Läkare för miljön och Naturskyddsföreningen.

Vi bjuder på en vegansk wrap till de 60 första åhörarna!

Föreläsningen kommer att handla om varför det är så svårt att konsumera på ett hållbart vis inom ramen för vår konsumtionskultur och hur vi kan förändra de sociala normer som styr vårt ohållbara sätt att konsumera.

Föreläsare: Cecilia Solér, Företagsekonomiska institutionen, Göteborgs universitet

Datum: 2017-10-17

Kategorier: Hållbar utveckling