Seminar: Theories, Models, and Middle Range Nursing Theory

Seminarium

Tisdag 5 september ges två seminarier ur kritiskt filosofiskt perspektiv på kunskaps- och teoriutveckling i omvårdnad av filosofen Mark Risjord. Seminariet på morgonen annonseras även externt, dvs sprid det gärna.

In this lecture Mark Risjord will focus the development of middle range theories to give a critical view on knowledge development and theorizing within nursing. He will put theorizing in a contemporary perspective and thus challenge previous taken for granted views about nursing models and grand theories.

Föreläsare: Mark Risjord

Datum: 2017-09-05

Kategorier: Vårdvetenskap

Arrangör: Institutionen för vårdvetenskap och hälsa