Young Researcher Career Talks at the Institute of Biomedicine

Intern

Open network of PhD students and postdoctoral researchers from the Institute of Biomedicine

We are an open network of PhD students and postdoctoral researchers from the Institute of Biomedicine who meet monthly to discuss careers - whether outside the university or within. Often an external guest with a PhD background is invited to participate in the discussions so as to provide a real-life perspective on possible career paths. We meet on the last Tuesday of the month throughout the academic year, at kl 17 in Academicum (Medicinaregatan 3). Snacks are included!

Datum: 2017-03-28

Kategorier: Internt